The Naked Scientists

The Naked Scientists Forum

Author Topic: Error Log - Post site problems here  (Read 267397 times)

Offline RD

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 8126
  • Thanked: 53 times
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #400 on: 12/05/2014 09:58:12 »
Since the recent make-over,

when one adds a new post one is taken back to the top of the page, not to ones newly-added post.

The previous (convoluted) way of linking to other posts in the forum will now not work.
 

Offline RD

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 8126
  • Thanked: 53 times
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #401 on: 26/06/2014 07:54:36 »
Problem mentioned in my previous post (#400) still not fixed : there is no way to link to a specific post in this forum.

Also the "may contain nuts" disclaimer at the bottom of the screen ...
Quote
"Information presented on this website is the opinion of the individual contributors and does not reflect the general views of the administrators, editors, moderators, sponsors, Cambridge University or the public at large."
is not fully visible , and apparently is creating an unnecessarily wide screen ... 


« Last Edit: 26/06/2014 07:57:12 by RD »
 

Offline CliffordK

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 6321
  • Thanked: 3 times
  • Site Moderator
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #402 on: 26/06/2014 21:47:42 »
I think there was a big push to get the update out a couple of months ago.  There were quite a few pre-release bugs that were fixed, but apparently the development mostly stopped once it was released.

I don't think anybody mentioned the disclaimer.  I'll add that to the list of things to look at.  Links jumping to odd places were mentioned earlier.

Overall, a lot of things were fixed.  We got the Greek back.  We got the emoticons fixed.  And, the new pages blend well with the website.
 

Offline RD

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 8126
  • Thanked: 53 times
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #403 on: 27/11/2014 01:28:57 »
...The previous (convoluted) way of linking to other posts in the forum will now not work.

Over six months since the above post , the problem described still not fixed :(
 it is not possible to link to a specific post in the forum ,  the link which should do that takes you to the top of the page that post is on , but not to the specific post.

e.g. here is a link to a post I made half-an-hour ago ,,,
http://www.thenakedscientists.com/forum/index.php?topic=52894.msg445358#msg445358

If you click on it you are just taken to the top of the page it is on , whereas the post is on the bottom, (Reply#35 in that thread ).
« Last Edit: 27/11/2014 18:38:18 by RD »
 

Offline Khalil

  • First timers
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #404 on: 05/02/2015 14:20:27 »
In the "about us" section, when you click on a team member their specials, written news and QotW items appear, but not items that were part of the main show.
 

Offline Ophiolite

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 716
  • Thanked: 6 times
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #405 on: 03/03/2015 08:26:49 »
A convention used on many forums to make it clear to whom one is replying is to use the "at" symbol in front of their user name. However, when I attempted to do so here I discovered it was a blacklisted 'word'. Why?

I presume it is to exclude email addresses from posts, but there must be a better way to do that. No?
 

Offline Scottish Scientist

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Suddenly, apostrophes are blacklisted!
« Reply #406 on: 09/04/2015 14:57:55 »
I keep getting this message when trying to post.

The following error or errors occurred while posting this message:
Error - you have used a blacklisted term

Suddenly, apostrophes are not allowed?

Seems too silly to be a new policy so must be some kind of bug in the system I guess.
 

Offline chris

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 5337
  • Thanked: 65 times
  • The Naked Scientist
    • View Profile
    • The Naked Scientists
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #407 on: 10/04/2015 11:37:15 »
I keep getting this message when trying to post.

The following error or errors occurred while posting this message:
Error - you have used a blacklisted term

Suddenly, apostrophes are not allowed?

Seems too silly to be a new policy so must be some kind of bug in the system I guess.

Sorry - in my efforts to block a ddos attack from Korea I accidentally included characters that double up as apostrophes!

All fixed now!
 

Offline Radium

  • First timers
  • *
  • Posts: 6
  • Radioactive and element number 89.
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #408 on: 20/07/2015 20:28:47 »
As RD said before, the disclaimer on the bottom of the pages isn't fully visible. It also stretches out the screen, just like RD said.

The body of the forum is wider than the header of the forum. Can you fix that too? Thank you.
 

Offline RD

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 8126
  • Thanked: 53 times
    • View Profile
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #409 on: 17/10/2015 14:20:19 »
Re: The recent introduction of embedded YouTubes in posts.

Embedded YouTubes are not visible unless one signs-in to TNS :
There is just a blank white space where the embedded YouTube should be,

e.g.  http://www.thenakedscientists.com/forum/index.php?topic=60728.msg [Reply #2]*

If for some reason that must be the case,  the YouTube URL should be shown instead of the blank space, otherwise readers who have not signed-in have no idea the post includes a link to a YouTube.


[ * I'd have given a link to the specific post, rather than have to give the Reply #number , but linking to a specific post has not been possible for over a year ].
« Last Edit: 17/10/2015 14:35:58 by RD »
 

Offline Peter Dow

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
    • Scottish National Standard Bearer
Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #410 on: 18/11/2016 22:28:01 »
When I logged in, the forum lost all the formating it normally has - just the bare bones text is visible. The forum is almost unusable unless you know what you are doing in this sorry state.

Looks like the .css file is unreadable when logged in.
 

The Naked Scientists Forum

Re: Error Log - Post site problems here
« Reply #410 on: 18/11/2016 22:28:01 »

 

SMF 2.0.10 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums