The Naked Scientists

The Naked Scientists Forum

Author Topic: Anyone know why..... (Smileys/Emoticons aren't working)?  (Read 2796 times)

Offline Minerva

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 73
    • View Profile
....my smileys don't work?  Under the attachments the "don't use smileys" tick box is empty and I cant see settings anywhere else to alter them.  The smileys above the text box are fine they just don't translate properly in the text box.....   :o ......
« Last Edit: 02/02/2013 00:38:51 by CliffordK »


 

Offline CliffordK

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 6321
  • Thanked: 3 times
  • Site Moderator
    • View Profile
Re: Anyone know why.....
« Reply #1 on: 29/01/2013 20:22:19 »
My Emoticons work just fine... 

:) ;) :D ;D >:( :( :o [8D] ??? ::) :P  :-X :-\ [:X] [:-'(] [:I] [8] [:o)] [xx(] [^] [:(!] [V] [|)] [B)] 8) [?] [O8)] [:0]

Well, all except which one has to add as a photo:   [:-[] does not work, too many brackets.
[img]http://www.thenakedscientists.com/forum/Smileys/default/embarrassed.gif[/img]

About a year ago, the system was changed requiring you to put square brackets in around the emoticons (or, otherwise, not automatically doing it for you).

[:)]  :)
 

Offline Minerva

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 73
    • View Profile
Re: Anyone know why.....
« Reply #2 on: 30/01/2013 14:09:21 »
Thanks-the square brackets thing works fine ;D.
 

The Naked Scientists Forum

Re: Anyone know why.....
« Reply #2 on: 30/01/2013 14:09:21 »

 

SMF 2.0.10 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
 
Login
Login with username, password and session length