The Naked Scientists

The Naked Scientists Forum

Author Topic: Forum bug?  (Read 1076 times)

Offline MarkPawelek

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
Forum bug?
« on: 01/09/2014 07:34:48 »
I can't find the sub-forum for this. When I post my message I get an error and I'm not allowed to post.

The following error or errors occurred while posting this message:
Error - you have used a blacklisted term

The issue is not shown in the preview. The specific 'blacklisted term' is not indicated. Nothing is my post is anything other than polite English or a technical, scientific, term.

Would it be a better idea to
  • indicate the error in preview?
  • tell a poster which precise term offends the new scientists?

PS: After editing my post I discovered that the source of my blacklisted term was the {at} symbol.
« Last Edit: 01/09/2014 07:43:16 by MarkPawelek »


Offline CliffordK

  • Neilep Level Member
  • ******
  • Posts: 6321
  • Thanked: 3 times
  • Site Moderator
    • View Profile
Re: Forum bug?
« Reply #1 on: 03/09/2014 09:49:47 »
Blacklisting is a method to help control unscientific messages, as well as SPAM.  People can usually figure out what offending words were used.  If it was simply listed, then spammers would adulterate the words and the spellings to circumvent the rules. 

We had several spammers posting e-mail links in their messages including some who were attempting to conduct illegal or fraudulent business.


The Naked Scientists Forum

Re: Forum bug?
« Reply #1 on: 03/09/2014 09:49:47 »


SMF 2.0.10 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums